Produkty pro korexové listy (13)

Šťovík

Šťovík

Šťovík je listová zelenina, kterou používáme syrovou nebo vařenou pro její kyselou a mírně citronovou chuť. Používá se jako aromatická bylina, která vylepšuje polévky a zeleninu, pokrmy z ryb a vejce, se kterými se obzvlášť dobře snáší. Bohatý na vlákninu, hořčík, draslík, železo a vitamíny A, C, E, je od starověku uznáván pro své trávicí a stahující účinky.
Mletý Bobkový List

Mletý Bobkový List

Mletý Bobkový List Ref: EPI019 Obsah: 100 g
Oleavita

Oleavita

Extrakt z listů Olea europaea, Maltodextrin, Křemík
Phyllanthus (Niruri)

Phyllanthus (Niruri)

Pomoc při správném fungování jater. Doplňky stravy nejsou léky, nemohou nahradit pestrou stravu. Nedoporučuje se překračovat doporučenou denní dávku. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy, ani pro děti mladší 12 let. Osoby s patologiemi by měly konzultovat odborníka na zdraví. Skladujte na suchém místě, chráněném před světlem.
Čtvercový Jetel

Čtvercový Jetel

Jetel Squarozum
ABSOLUTNÍ MATE

ABSOLUTNÍ MATE

Ve všech způsobech parfémování tato absolue nabízí tóny zeleného čaje, které se vyvíjejí na výrazných tabákových nuancích, vždy dobře podtržených efektem čaje. Velmi vhodná v kombinaci s cedrovým dřevem nebo v čerstvých kolínských vodách, je poměrně odolná. Aróma Tento extrakt přináší aróma ovoce do nápojů nebo čajů, s tóny sena, květinovými, medovými a tabákovými.
Mučenková květina

Mučenková květina

Mučednická květina
Vanilková luska

Vanilková luska

Vanilka je rostlina, která patří do rodiny orchidejí a díky opylování její květiny včelou Mélipona vytváří lusky se semeny, známými pro své neodolatelné aroma. Madagaskar se stal největším světovým producentem vanilky díky kvalitě půdy a velikosti parcel na severovýchodě velkého ostrova. Lusk vanilky, jinými slovy plod, měří od 10 do 27 cm na délku a 8 až 15 mm na průměr. Její maximální velikosti je dosaženo po 2 měsících, ale zralosti je dosaženo až po 8 až 9 měsících. Její olejovitá dužina obsahuje velké množství malých černých zrnek a dodávané aroma vanilky.
Graftové dveře - GRAVESAC

Graftové dveře - GRAVESAC

Máme špičková zařízení a technické prostředky pro výrobu certifikovaných očkovaných vinných rostlin s holými kořeny nebo v květináčích.
Mandravasarotra

Mandravasarotra

Latinský název: Cinnamosma fragrans Destilovaná část: listy Původ: západní pobřeží Madagaskaru Indikace: Strie, jizvy, zralé pleti Močové infekce Ústní infekce: záněty dásní, afty... Mykózy Chřipky, nachlazení, sinusitida, záněty středního ucha, bronchitidy
Oregano

Oregano

Oregano je rostlina s výraznou chutí, která se velmi často používá v italské kuchyni. Je nezbytnou součástí přípravy dobré pizzy a skvěle se kombinuje s dalšími čerstvými bylinkami, jako je bazalka nebo tymián, pro dochucení rajčatových omáček. Pokud je vybráno čerstvé, jeho chuť je jemnější a příjemně doplní delikátní ryby z Středomoří.
Coleus forskohlil (Plectranthus Barbatus)

Coleus forskohlil (Plectranthus Barbatus)

Coleus je známý jako spalovač tuků. Doplňky stravy nejsou léky, nemohou nahradit pestrou stravu. Nedoporučuje se překračovat doporučenou denní dávku. Není vhodné pro těhotné a kojící ženy, ani pro děti mladší 12 let. Osoby s patologiemi by měly konzultovat odborníka na zdraví. Skladujte na suchém místě, chráněném před světlem.
Meduňka

Meduňka

Meduňka je rostlina s citronovou vůní, jejíž listy mají super schopnost! Když se třou o štípnutí hmyzem, zmírňují jeho účinky. Meduňka se používá pro své uklidňující a relaxační vlastnosti v nálevu nebo ve vaně. V kuchyni meduňka jemně ochucuje drůbež a bílé maso. V cukrařině dodává lahodnou chuť dezertům, krémům a flanům.